?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry Share Next Entry
Kaste ut din tights: sommer trender for 2014
bvrlynjuma wrote in newport_group
Strukturert figurer, moderne blomster mønstre, tribal påvirkninger, kunst-bøyd design og klumpete sandaler.

Description: Lavender fields dress, e246, feeg.ie
Det var ikke noe tempererte Stephanie Solomon's spring mote prognose. "Din strømpebukse, kaste dem ut," hun oppfordret. «Kvitte hatten, din skjerf, men mest av alle disse slangen. Du vil aldri se dem igjen." Salomo, frittalende mote direktør for Herren & Taylor, var så godt som hennes ord, snu opp for lunsj på en sjeldne milde ettermiddag tidligere denne måneden, sin egen kalver blottet i påvente av en sesong som utvikler seg, i hennes vurdering, som "den største feiringen vi noensinne har sett."

Ekstreme selv om det høres, hennes er sprelsk reaksjonen på en tilsynelatende endeløs vinter, følelsesmessig ladet svaret måneders oppdemmet lengsel etter en etterlengtet tine. Lignende følelser er blir ekko i år av en kohort av kjøpmenn, trend seere og designere exhorting sine kunder å skuldertrekning av deres ullen lag for en rekke spenstig humør-løftere. Hva er de forkjemper? Kalv-beite skjørt; beskjæres arc-shouldered topper som bare oppfyller de høye waistlines nyeste bukser eller skjørt; og bukser så flytende de rippel. Like høyt på sine lister: zesty neopren eller maske biter lånt fra gym. Og, mest overbevisende flust av blomster: en overdådig visuell metafor for løfte om våren.

"Du ikke kan snakke om sesongen uten å snakke om floral trykte kjole," sier Beth Buccini, partner, med Sarah Easley, i Kirna Zabte, SoHo utpost for eventyrlystne design. Easley var ikke mindre overstrømmende, legger til, "Vi ser en hage eksplosjon av blomster i tusen varianter." Like leopard og cheetah før dem, floral har blitt så gjennomgripende i markedet, la hun til, at de er klar til å bli "de nye sommeren nøytrale." Poppies og peoner, påskeliljer og tusenfryd og glorete flust av hothouse blomstrer har passert selge gulvene. Deres overdimensjonerte blomster, moodily etset på mørke eiendom, utlån livfullheten til alt fra skulpturelle jakker maxi-kjoler, ryggsekker og Birkenstocks.

Blandet med prikker eller geometriske datamaskinen utskrifter, tilbys rett opp i nostalgisk tapetmønstre eller sprengt i 1940- og 50-tallet retro design, kan blomstrende utskrifter mildne starchiness en arkitektonisk strukturerte kjole eller et skjørt som står flott fra kroppen. De kan gi en svimmel kontrapunkt til en grundig sammenlignet-down silhuett, som Sheila Aimette, bemerket vice president i WGSN, en trend som prognoser selskapet.

"Det er ikke noe gammeldagse eller floozy om dem," sa hun. "De gi kvinner en grunn bort fra sin komfortsone når de butikk." Forhandlere er bank, noe som gjør det til et oppdrag å ta floral meldingen viral, spre en smitte ment å friste selv når skittish forbrukere

"Når det er vanskelig å få kvinner å engasjere seg i Kjøp mote, ikke bli overrasket om store, fet floral kommer ut," sa Marshal Cohen, den viktigste bransjeanalytiker med NPD Group, som rapporterer om trender blant forbrukerne. Presiserer at salg av kvinners klær har ligget etter menn for første gang på et tiår, han lagt som, sammen med pulserende farge, iøynefallende floral har blitt en viktig merchandising tool. "De er en måte å få forbrukerne til å anerkjenne at noe nytt og dramatiske skjer," sa Cohen.
Description: Peter Pilotto
London designere som Peter Pilotto (se forlate), Mary Katrantzou og Erdem Moralioglu har praktisk talt bygget sine merkevarer på splashy botaniske utskrifter. Men hage mønstre var et pågående avvik for Markus Lupfer, som viste fra sin sedvanlige behersket palett denne sesongen for å opprette flere lappeteppe floral inspirert av Tracey Emin sofistikert dyner.

"Hva jeg ønsket å oppnå," sa han, "er en spiller mellom noe nostalgisk og noe svært moderne, mellom noe feminin og litt slem." Og svaret hans muntre men verdslige design har vært oppmuntrende. "De var helt nytt for oss, men bra for vår merkevare," sa han. "Jeg føler at det er noe spennende å bygge opp i fremtiden." Andre begynte kartlegge våren retning så tidlig som et år siden. "Du har en følelse at noe er i luften," sa Tom Mora, visepresident for kvinners design på J. Crew, som tok sjansen på floral mønstre ulikt noe sett i naturen.